Ovo je majka Edite i Indi Aradinović: Uletela da ih razdvaja nakon sukoba, a sada je poznato i kako izgleda (FOTO)

|

U javnost je isplivao snimak kako se sestre Edita i Indira Aradinović ispred zgrade čupaju za kosu, valjaju po ulici dok ih majka i jedan muškarac nepoznat javnosti razdvajuju i pokušavaju da smire.

O svojoj majci Edita je uvek pričala sa posebnim poštovanjem ističući da joj je ona velika podrška u životu, a retko ko zna kako ona izgleda.

Florija Aradinović, majka poznatih pevačica je mladolikog izgleda, voli da se neguje, ima dugu crnu kosu, a Edita i Indi su po svemu sudeći lepotu nasledile od nje.

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj autorskoj emisiji “Amidži šou” ugostio je Milicu Todorović, Editu Aradinović, Dejana Matića, Nermina Hadžića i Radeta Ćosića.

Edita je priznala da imala poziv da glumi u filmu, ali je odbila.

Ja sam manifestovala njihov poziv, ali tad sam bila u paklu, nisam mogla da nađem vremena i posle toga dobijem poziv za ulogu, ja se oduševim i odem na kasting, a oni ispričaju da su jaki glumci, ne smem da pričam. Oni su kao muž i žena, mnogo se vole, a ja treba da se pojavim kao neka mala, tinejdž riba, da im uništim brak. Ja bih volela da glumim, ali šta bi narod komentarisao: “Ljubvnica, uništila brak”, ja sam odbila to – rekla je Edita.

Izvor: kurir.rs