Ovakvu priču iz porodilišta Srbija ne pamti: Dve rođene sestre se dva puta porodile istog dana – Obe rodile dečake (FOTO)

|

Neobičnu i filmsku priču iz Barajeva, nadomak Beograda ispričala nam je Natalija Pajčin, čija se snaja Tijana Pajčin (30) porodila juče.

– Naša Tijana je juče oko pola četiri ujutru dobila kontrakcije, a u 7:20 se porodila u GAK “Višegradska”. Termin joj je bio krajem februara, a zatim je njena samo godinu starija rođena sestra Jovana Čolaković (31) u pola devet dobila kontrakcije i u 12:10 se takođe porodila, isto u “Višegradskoj”. Jovani je termin bio 22. februara, ali je malo prenela bebu. Obe su rodile sinove. Naš unuk se zove Luka, a Jovanin sin je Vukadin – rekla je za Kurir Natalija.

Ali, to nije sve. Na Blagu Mariju 4. avgusta 2021. Tijana i Jovana su na svet donele Lanu, odnosno Juliju.

– I ovo od subote je bilo za Ginisa, a sa porođajima od pre godinu i po tek su za Ginisa! I Tijani i Jovani je termin te 2021. bio u nekih sedam dana razlike. I tog 4. avgusta Jovana je prva otišla u porodilište oko pola šest ujutru, a odmah za njom, u osam sati otišla je i Tijana, i to obe su bile u “Višegradskoj”. Prvo je Jovana na svet donela Juliju, a zatim i Tijana Lanu – kaže Natalija.

– Da su bliznakinje pa da čovek kaže postoji neka sila, ali nisu. Ovo je zaista neverovatno!

Postoji samo jedna razlika, Jovana je, kako je rekla Natalija, skoro devet godina u braku, pa ima i stariju ćerku, ukupno troje dece.

– A naša Tijana se udala 2021, pa su se “samo” dva puta porodile istog dana. Ko zna, da se Tijana udala ranije možda bi i po troje dece rodile u isti dan – kaže kroz osmeh srećna baka, koja je sa porodicom, familijom i prijateljima proslavila rođenje unuka.

Natalija je takođe rekla i da su svi Pajčini poreklom iz jednog sela – Gubin ispod Dinare i Troglava.

– Pokojna pevačica Ksenija Pajčin bila je sestra od strica mog supruga, a Baja Mali Knindža, kome je kršteno ime Mirko Pajčin, mu je brat od strica. I pokojni pevač Lazo Pajčin je, takođe, mom suprugu brat od strica – rekla je Natalija.

Izvor: kurir.rs