Ovako su Aleksandar i Tamara Vučić izgledali na svom venčanju: Fotografija ugledala svetlost dana (FOTO)

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veoma brižljivo čuva svoj privatni život, daleko od očiju javnosti, što je u skladu sa funkcijom koju trenutno obavlja. S obzirom na to da je u narodu veoma popularan, te je i svaki dan prisutan u medijima, neke zanimljivosti o njegovom životu ipak uspevaju da se iskradu iz njegovog porodičnog doma.

Aleksandar Vučić i politikolog Tamara Đukanović su se venčali u decembru 2013. godine u „Domu garde“ na Topčideru, pisali su tada neki portali. Čitav proces oko venčanja odvijao se pod velom tajne i budnim okom pripadnika vojne policije, a njihovoj intimnoj svadbi prisustvovali su samo odabrani gosti.

On nije želeo da od svog venčanja pravi veliki događaj, ali su ipak neke fotografije našle put do javnosti. Za Tamaru već znamo da je dama od stila, te je na svom venčanju blistala u elegantnoj venčanici bez rukava, dok se predsednik nosio klasično crno odelo. Bili su tada veseli, srećni, nasmejani… Njihov nezaboravan dan ulepšala je i raskošna torta. Nakon nekoliko godina braka, ovaj par je 2017. godine dobio sina Vukana.

Izvor: story.rs