Ovako je nekada izgledala Miss Srbije: Osvanule fotografije stare 10 godina – Svi komentarišu njen izgled

|

Ove godine titulu Miss Srbije ponela je Aleksandra Rutović (25), ćerka Željka Rutovića, koji je javnosti poznat po problemima sa zakonom. Aleksandra je u Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine.

Govori dva jezika, ruski i engleski jezik. Od pet godina se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi. Otkako je pobedila sinoć na izboru za Mis Srbije, javnost ne prestaje da se zanima za nju i njen život, pa su se tako mnogi zapitali kako je Aleksandra nekada izgledala.

Kako se može videti sa njenog Instagram naloga, Rutovićeva je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Na njenom Instagramu se mogu naći i fotografije stare deset godina, te je jasno da je Aleksandra i kao mlađa izgledala vrlo lepo i atraktivno.

Budući da su njene stare fotografije još uvek dostupne, jasno je da misica nema problem da se vidi kako je izgledala nekada, pa samim tim je dala do znanja da na sebi ništa nije promenila.

Izvor: blic.rs