Ovako izgleda Miškovićeva vila u Rosama od 5.000.000 evra: Pogled sa terase na ceo zaliv, sve pršti od luksuza a komšije ogorčene (FOTO)

|

2019.godine je Miroslav Mišković sa porodicom izgradio luksuznu nekretninu koja ima oko 600 kvadrata sa dosta pratećih sadržaja, u naselju Male Rose na hercegnovskoj rivijeri, nadomak luksuznog kompleksa Luštica bej.

Novinarska ekipa “Kurira” koja ovog leta boravi u Crnoj Gori posetila je ovo luksuzno imanje i fotografisali jedan deo Miškovićevog kompleksa, ali i razgovarala je s komšijama ove porodice, koje uopšte nisu oduševljene zdanjima o kojima obični smrtnici mogu samo da sanjaju.

Prema priči onih koji su upućeni, imanje Mišković je ukupne površine od oko 1.500 kvadratnih metara. Sastoji se od centralne rezidencijalne zgrade, u kojoj se nalaze šest spavaćih soba s kupatilima, tri dnevna boravka i kuhinje, veliki bazen sa spa-centrom i teniskim terenima, koji se prostiru sve do mora, gde imaju sopstvenu plažu.

Upravo na tom mestu uslikana je Ivana Mišković Karić dok se sunčala na ležaljci. Luksuzna jahta kojom je ona tokom celog leta krstarila po primorju s prijateljima, bila je usidrena na malom pristaništu na ulazu u njihov kompleks.

Ceo posed Miškovića, u kojem deo ima i njegova ćerka Ivana sa suprugom Goranom Karićem, procenjuje se na više od pet miliona evra, pa je to jedna od najskupljih nekretnina u tom delu primorja.

Nakon posete njihovom imanju, koje je pod merama obezbeđenja i najbolje se vidi s mora ili iz vazduha, nekoliko meštana ovog primorskog mesta su rekli da su i dalje ogorčeni na Miškoviće i ne mogu da im oproste što su im presekli put koji ih je vodio direktno do mora.

– Mi koji ovde živimo uopšte nismo zadovoljni što su Miškovići ovo sagradili. Za mnoge sa strane je to raj na zemlji, ali je za nas pakao. Verujte, ogorčeni smo i dalje zbog svega ovog što je niklo. Najviše nam je krivo jer im je dozvoljen direktan pristup moru. Presekli su nam put koji je vodio nekadašnjim šetalištem uz more. Uspeo je nekako da pribavi sve dozvole od opštine Herceg Novi, koja je nadležna, i da na legalan način obezbedi sve što je zamislio – ispričao je jedan starosedelac.

Pošto ovaj Miškovićev kompleks nudi sadržaje kao i vrhunski hoteli, mnogi pripadnici srpskog džet-seta koji su bliski porodicama Mišković i Karić uvrstili su njihovu kuću u Rosama u letovanje iz snova, što su potvrdile i komšije.

– Kuća Miškovića je uvek puna poznatih s dubokim džepom. Kad su oni tu, ovde nam vlada opsadno stanje zbog obezbeđenja, skupocenih automobila. Nastane tada pravi haos.

” Najviše viđamo Ivanu i Gorana s decom, kao i njenu majku Ljiljanu. Miroslav je tu najmanje, ali najčešće dolazi van sezone. Tu su bili kod njih u gostima i Dragan Stojkovića Piksi sa ženom Snežanom, Jovana i Željko Joksimović, Marija Tarlać i ona voditeljka s RTS…

“Oni budu kod njih u kući, a ujutru odu negde jahtom i budu po ceo dan na moru. Idu valjda po restoranima i do Hrvatske. Njima je to zabavno, ali nama baš i nije što to moramo da trpimo” – rekli su starosedeoci..

Izvor: kurir.rs