Ovako izgleda dom Željka i Jovane Joksimović: Sve pršti od luksuza, mermer i pozlaćeni detalji na sve strane (FOTO)

|

Jovana i Željko Joksimović kupili su kuću Senjaku od svojih bliskih prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića. Izvori koji su dobro upućeni tvrde da je bračni par ovu nekretninu platio 2,5 miliona evra, kao i da su izdvojili još nekoliko desetina hiljada evra, kako bi je sve sredili po svom ukusu.

Osim Jovanine i Željkove dece, Koste, Ane i Srne, u vili često dolazi i Željkova ćerka iz prvog braka Mina. Upravo zahvaljujući njenim objavama na Instagramu, imamo priliku da vidimo kako izgleda njihov luksuzni dom.

Mina je od svog popularnog oca nasledila muzički dar, pa često uživa pored elegantnog belog klavira, a kako svaka mlada devojka voli da pravi selfije, često to radi u prostranom i moderno opremljenom kupatilu, sa ogromnim ogledalima.

Posebna atrakcija njihovog doma, koji je ušuškan u zelenilu Senjaka, jeste bazen u dvorištu ovalnog oblika.

U njihov dom često svraćaju članovi njegove uže porodice, otac Branislav, majka Vesna i brat Saša, a trpezariju krase široki prozori koji se nalaze duž cele jedne strane, a zidovi su od cigli.

Posebnu pažnju privukla je ugradna rerna, u kojoj Željkova majka, koja je prava domaćica, često sprema svoje specijalitete.

Izvor: hellomagazin.rs