Otkriveno šta je Novak nosio na grudima – Košta 4.000 dolara i ima moćne funkcije: “Da nije toga, sada ne bih bio ovde”

|

Svi koji su juče pratili Novakov meč sa Martonom Fučovičem, na grudima srpskog tenisera primetili su neobičan predmet nalik na nalepnicu. Đoković je Fučoviča uspeo da pobedi sa 7:6 (2), 6:0 i 6:3 a mnogi su se pitali da li mu je u tome pomogao ovaj predmet na grudima.

Mali kružni predmet je izazvao brojne polemike i niko nije znao o čemu se radi, pa su se o njemu mnogi ljudi pitali jednako koliko i o Đokovićevoj igri.

Iz kompanije „Taopatch“ za koju se navodi da je iz Italije, objavljuju snimak sa Novakom kako nosi taj predmet na grudima i reklamiraju se i hvale svojim proizvodom.

Uređaj koji prodaju kombinuje akupunkturu sa lakom terapijom i sadrži slojeve nanokristala koji hvataju telesnu toplotu i pretvaraju je u veoma slabu svetlost koja se emituje na određene tačke u telu. To stimuliše centralni nervni sistem i povećava komunikaciju sa ostatkom tela.

Novak na konferenciji za štampu nije detaljno objašnjavao o čemu je reč, ali je nagovestio da se radi o „nano tehnologiji“.

“Kao dečak sam voleo klinca Ajronmena, moj tim je pronasao najnapredniju nano-tehnologiju i da nije toga ne bih sada bio ovde”, rekao je Đoković nakon meča sa Fučovičem.

Ovaj prilepak za grudi na sajtu kompanije opisuje se kao „biohacking device“, odnosno kao prirodni metod unapređenja ljudskih sposobnosti, a na sajtu kompanije koja ga proizvodi ima nekoliko opcija. Cene variraju pa se može nabaviti po iznosu od 349, pa do 3.999 dolara za po dva pakovanja.

Ako to zaista jeste taj uređaj, Novakov bi mogao biti Platinum, ili Platinum 2, koji su najskuplji u ponudi „Taopatch-a“ i koštaju 2.599, odnosno 3.999 dolara.

Izvor: nova.rs