Otkriveni honorari zadrugara: Nećete verovati ko je dobio najviše novca, od cifre će vam se zavrteti u glavi

|

Nova, šesta sezona rijalitija “Zadruga” otpočela je 9. septembra, a na ovo raskošno imanje u Šimanovcima uselilo se skoro 50 zadrugara.

Mnoga imena su se u ovom rijalitiju promenila od prvog dana pa sve do danas, a neke nove rijaliti zvezde uselile su se u kuću, a neki su već i diskvalifikovani.

Ova sezona nije bez već poznatih rijaliti igrača, koje smo gledali u prethodnim sezona. Oni su povratnici zbog velikih honorara, ali i zbog kazni koje moraju da “odrade”.

Miki Đuričić nedavno je diskvalifikovan iz “Zadruge 6”, a pisalo se da će za dosadašnji boravak u rijalitiju dobiti čak 150.000 evra.

Ipak, nakon što je odlučio da svojevoljno napusti ovo imanje, TV Pink će podneti tužbu protiv njega na ime ugovora, i potraživati 50.000 evra.

Deo ovogodišnjeg šoua bio je i Kristijan Golubović, sve dok nije diskvalifikovao sam sebe, zbog konflikta sa drugim zadrugarom.

On je do sada važio za najplaćenijeg učesnika i to sa cifrom od oko 350.000 evra, koju je nadmašio sada i došao do navodnih 500.000 evra (u koje verovatno samo on veruje).

Ivan Marinković je rijaliti “Parove” zamenio “Zadrugom”, a piše se da ga je produkcija Pinka za to častila honorarom od 2.000 evra nedeljno.

Miljana Kulić, njegova bivša partnerka sa kojom ima sina Željka, zarađuje više od njega – 3.000 evra nedeljno, a uz nju je i njena majka Marija Kulić za 500 evra manje.

KLjučni igrač ove sezone je Maja Marinković, pa joj je zato odobren honorar od čak 4.000 evra nedeljno.

Lepi Mića je skroman kada je honorar u pitanju, dobijaće 1.200 evra nedeljno.

– Učestvujem u rijaliiju za vrlo male pare. Evo pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Od njihovih laži me boli glava. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a onda izađem bez dinara. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata, bude i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi – rekao je Mića.

I drugi povratnici, kao što su Jovana Tomić Matora i Filip Ca, dobro su naplatili učešće, dok će zadrugari koji dolaze prvi put u “Zadrugu”, a nisu baš poznati javnosti, moraće da se zadovolje nedeljnim honorarom od 300 do 500 evra.

Izvor: kurir.rs