Otkrivene sve tajne Zvezdana Slavnića i njegove bivšr Ane: U kladionici se zadužio 700.000 dinara – varao je na svakom koraku

|

Nakon što je Zvezdan Slavnić prevario bivšu suprugu Anu sa Anđelom Đuričić, počele su da se otkrivaju tajne u vezi njegovog privatnog života.

Kako navodi izvor, sinu slavnog sportiste Moke Slavnića, nije prvi put da ima drugu. Zvezdan Slavnić navodno je ranije varao Anu Ćurčić i u spoljnom svetu, sa radnicom kladionice.

– Zvezdan kaže kako nikada nije prevario Anu, ali to je priča za publiku rijalitija. Ranije se neko vreme viđao sa radnicom jedne kladionice, gde je kockao svaki dan. Jednog dana se zadužio 700.000 na aparatima i nikad se više nije vratio, niti se njoj javio – ispričao je izvor.

– Ana i on su kasnije zajedno odlazili u kladionicu i bili su jako neprijatni prema radnicima. Jednom prilikom je ona želela da odigra tiket, ali da operater sam nađe sve šifre mečeva, što je dečko odbio i ona je počela da histeriše. Požalila se Zvezdanu i on je dečka plj.nuo…

Podsetimo, Ana je nedavno postala takmičar rijaliti šou programa “Zadruga”. Ona je u rijaliti odlučila da uđe nakon što ju je suprug javno prevario sa mlađom učesnicom rijalitija Anđelom Đuričić.

Izvor: kurir.rs