Otkrivena tajna testamenta Milutina Mrkonjića: Evo šta je ostavio Ani Bekuti, a šta supruzi Daši

|

Testament političara Milutina Mrkonjića otvoren je nakon dužeg čekanja, a njegovim sadržajem najviše je iznenađena njegova emotivna partnerka Ana Bekuta.

On je nekoliko meseci pre samog kraja njegovog života poželeo da na papir stavi svoju zaostavštinu, i to najpre materijalno bogatstvo, a u oporuci je među redovima bilo i ime njegove bivše supruge Dragane Mrkonjić, koju je želeo da obezbedi u svakom smislu, i u neku ruku zaštiti od nasledničke volje da je pošalju u starački dom.

On je Ani Bekuti a i ostalim članovima porodice koji su nasledili njegovu imovinu, dao upute da se o Daši brinu do kraja života.

Za razliku od ostalih članova porodice, Ana je veoma ozbiljno shvatila zadatak koji joj je testamentom poveren. Često je obilazila Dašu i pomagala joj, pa joj je čak i pre par nedelja, kada je videla da joj zdravstveno stanje nije baš dobro, predložila i da zajedno žive.

– Ana joj je ponudila pomoć, ali Daša joj se zahvalila što brine, te joj je rekla da se oseća mnogo bolje.Ne želi da joj smeta i ostaće u svom stanu jer je tamo navikla, a ima i prijatelje sa kojima pije kafu. Zna ona da Ana to radi po Mrkinoj želji, ali smatra, da je ipak bolje da žive odvojeno. Dobro se oseća sada i nije joj potrebna pomoć.

Milutin Mrkonjić je svojim testamentom zbližio svoje udovice, koje su od samog početka imale korektan odnos, koji je sada još bolji.

Izvor: espreso.co.rs