Otac Predrag ponovo na meti lopova – Posle pljačke stana, upali mu na imanje: “Usred dana, bez ikakvog srama i skrivanja”

|

Otac Predrag Popović je opet bio na udaru lopova, nakon što su mu pre izvesnog vremena upali u stan i opljačkali ga. Ovaj put na udaru je bio zasad borovnica, kako je sveštenik rekao u video na svom Instagram profilu. Otac Predrag je naglasio da je lopov preskočio visoku ogradu sa bodljikavom žicom, upao u borovnjak, pa pokušao da provali u kućicu.

“Posle obijanja i pljačkanja našeg crkvenog stana na redu je voćnjak. Ni sam ne znam zašto sam večeras otišao na plantažu posle bdenija ali sam izgleda otišao u pravo vreme. Poslednjih nedelja svima pljačkaju vikendice, kućice za navodnjavanje i kradu pumpe za vodu itd. Usred dana dok ima radnika po njivama bez ikakvog stida i sakrivanja”, napisao je otac Peđa na svom Instagram profilu.

On je istakao da se organizovao zajedno sa komšijama da nađu lopova.

“Izgleda da ćemo morati da organizujemo komšijske patrole jer ovo nema smisla više. Jasne otiske prstiju koje su inspektori našli u mom stanu još nisu dobili iz smederevske laboratorije jer kažu da imaju puno posla. U međuvremenu su još mnogima obijeni stanovi, kuće i vikendice. A što je najgore što deca i porodica ponovo prolaze kroz ovo. Deca se plaše i stresiraju. Taman smo ih povratili posle prvog razbojništva kad ono opet. Bogu hvala pa smo naišli na vreme. Ujutru bi sve zatekao prazno. Ovaj put policiju nismo ni zvali. Sami smo se organizovali, ceo komšiluk. Iskušenja šta drugo.. ali eto, Bog nas čuva… hvala mu…”, napisao je sveštenik.

Izvor: mondo.rs