Osvanuo tužan dan za Šauliće: Današnji datum nekada im je bio povod za slavlje – Sada dele uspomene

|

Prošle su tri godine bez legendarnog pevača Šabana Šaulića. Njegovi najmiliji teško se mire sa velikim gubitkom, te ga se često sete, a uspomene na supruga, oca i tasta dele i na društvenim mrežama.

Na današnji dan Šaban bi slavio 71. rođendan, na šta nas je podsetio njegov sin Mihajlo.

“Dolaze neki dani i trenuci koje nisam ni u najgorim snovima zamišljao bez tebe, danas je jedan od tih dana, a tebe nema… Ali i danas na tvoj rođendan kao i svaki drugi dan ti si sa mnom i pokazuješ mi put… Srećan rođendan, ćale moj, ponosu i uzoru za ceo život!”, stoji u Mihajlovoj objavi na društvenim mrežama.

Kratak video zapis posvećen ocu Šabanu na „Instagramu“ je objavila i ćerka Ilda, koja je za njega bila posebno vezana. Poznato je da je čuvenog pevača voleo i izuzetno cenio i poštovao i zet Bojan, sa čijim se ocem družio, a Ilda je jednom prilikom izjavila da je upravo njen svekar jedan od krivaca što je Šaban zavoleo pecanje.

“Zauvek u našim srcima”, napisao je Bojan uz Šabanovu fotografiju iz srećnih pecaroških dana.

Inače, u porodici Šaulić život teče dalje, pa će porodica uskoro dobiti prinovu. Naime, Mihajlova partnerka je u drugom stanju, a svi Šaulići nestrpljivo iščekuju rođenje bebe koje će u porodicu opet uneti radost.

Izvor: hellomagazin.rs