Oglasio se i Marko o nagađanjima o razvodu od Lune: Evo šta je rekao, a komšinice otkrile pravu istinu

|

Jedan od najskladnijih parova na estradi su uprvao bili Luna Đogani i Marko Miljković. Oni su javno isticali svoju ljubav, bili su jedno drugom velika podrška. Zajedno su prebrodili mnoge krize, međutim njihovi potezi upućuju na to da trenutno prolaze kroz bračnu krizu.

Sve je započelo od Luninog rođendana, koji joj suprug Marko nije javno čestitao, kao što je bio slučaj prethodnih godina. On se takođe nije pojavio na njenoj zabavi, a ni na društvenim mrežama nema njihovih zajedničkih slika u poslednje vreme, što je nateralo ljude da naokolo pričaju da se razvode.

Otišli smo u kraj u kojem oni žive, međutim njihove komšije baš i nisuhtele da komentarišu ovaj estradni bračni par.

Ipak, jedna radnica iz prodavnice u krju nam je rekla da ih u poslednje vreme ne viđa zajedno.

– Luna i Marko često svraćaju ovde, ali u poslednje vreme najčešće odvojeno. Marko je dolazio pre dva, tri dana sa detetom, a odmah narednog dana je bila Luna isto sa detetom – kazala je radnica, ne otkrivavši svoj indetitet. Napolju je kiša lila kao iz kabla, pa i nije baš bilo mnogo ljudi na ulici.

U jednom trenutku se pojavio Marko koji je baš žurio. Pitali smo ga šta se to dešava s njegovim i Luninim brakom i zašto nije prisustvovao njenom rođendanu.

– Bio sam mnogo bolestan. Uostalom, vidite i sami da ulazim u zgradu, nisam se odselio, a to znači da je sve u najboljem redu – rekao je Marko, a na pitanje zašto svojoj supruzi nije javno čestitao rođendan kao što je to uvek radio, on se našalio rekavši: – Da novinarima zagolicam maštu.

Izvor: kurir.rs