Oglasila se bivša devojka Volša: „On je prikriveni, uštogljeni sociopata“ – isplivala zajednička fotografija

|

Život Brajana Volša (47) glavna je tema domaćih i američkih medija, pa tako svakodnevno isplivavaju detalji. Sada je progovorila i njegova bivša devojka sa kojom je bio devedesetih godina.

Naime, pojavila se njihova zajednička fotografija sa jednog sastanka na kojoj se vidi kako uživaju uz desert i vino.

– Rekla mi je da je potpuno izbezumljena. On je arogantni kreten, ali to je Boston – napisala je ona, dodavši da je Brajan „prikriveni, uštogljeni sociopata“.

Kako objašnjava, Brajan tada, dok su njih dvoje bili u vezi, ipak nije pokazivao znake nastranog ponašanja, niti joj je ikada pretio. Ponašao se sasvim normalno.

Tako je mislila i Ana kada je 2021. godine garantovala za svog muža, samo da ne ode u zatvor. To bi joj sada, najverovatnije spasilo život i ostavilo sa decom.

– Brajan je ljubav mog života, moj život, moj partner, najbolji prijatelj i otac troje naše dece. On je otac koji voli, čuva i strepi i muž koji me podržava. Bez Brajana bila bih primorana da dam otkaz na poslu koji volim, jer često do kasno uveče imam obaveze, a radim i skoro svakog vikenda – obrazložila je Ana zbog čega njen muž ne treba da ide u zatvor.

Izvor: blic.rs