Oglas za kuvara koji je digao Srbiju na noge: Plata 150.000 dinara, auto dobija gratis, a caka je u posebnom zadatku

|

Društvene mreže preplavljene su oglasima za radnike u ugostiteljstvu. Oglasi uglavnom liče jedni na druge, ali ovaj se izdvaja svojom sadržinom. Kako vam zvuči pozicija “kuvar za unapređenje i razvoj prodaje” kuvanih jela? Od osobe zaposlene na tom radnom mestu, bilo da je u pitanju muškarac ili žena, traži se terenski rad.

Poznata domaća pekara traži radnike raznih profila, a u ovom slučaju nudi stalan i siguran posao, službeno vozilo, laptop i telefon, redovnu i stimulativnu zaradu u iznosu od 150.000 dinara, ali i mogućnost razvoja karijere i ostvarivanja bonusa.

Od radnika na ovoj poziciji, čija bi neto plata iznosila više od 1.000 evra, a koji bi bio vezan za Beograd, traži se iskustvo od minimum pet godina na radnom mestu kuvara i iskustvo u izradi receptura i procesa proizvodnje za kuvana jela.

Iz oglasa se vidi da to ne može biti “običan menadžer” već neko ko zaista poznaje ovaj zanat. S druge strane, potrebno je da ima razvijene komunikacione veštine i organizacione veštine, zatim sposobnost planiranja, određivanja prioriteta i samoorganizacije.

Što se tiče stepena obrazovanja, pekara traži barem završenu srednju stručnu školu, ali i poznavanje srednjeg nivoa MS Office-a. Budući zaposleni treba da poseduje i vozačku dozvolu B kategorije.

“Terenski rad obuhvata obilazak restorana sa samousluživanjem u sklopu maloprodajnih objekata pekare, kontrolu procesa rada u njima i kontrolu kvaliteta proizvedenih jela. Osnovni radni zadatak je unapređenje rada restorana kroz kontrolu rada objekata, ocenu rada, unapređenje radnih sposobnosti i kuvarskih veština zaposlenih, unapređenje restoranskog dela sa predlogom i pripremom novih kuvanih jela”, stoji u opisu oglasa.

Izvor: telegraf.rs