Oborili ženu na tehničkom pregledu: Nije izvadila jedan predmet uz koji većina vozi najnormanije

|

Kejti je pozvala kolege vozače da ne naprave istu grešku i želela je da upozori druge. Manje poznate greške u vožnji mogu iznenaditi vozače i mogu uzrokovati da padnete na tehničkom pregledu ili još gore, da dobijete novčane kazne.

Iako se automobilski dodaci kao što su nalepnice i osveživači vazduha mogu činiti bezopasnim, jedna žena je rekla da ovi proizvodi mogu da izazovu probleme kada je u pitanju odlazak automobila na tehnički pregled.

Nakon lošeg iskustva, devojka je podelila video upozoravajući druge vozače da budu svesni njene greške. Rekla je da je postavljanje pojačivača mirisa okačeno sa retrovizora značilo da je prekršila pravila. Da bi ostali znali, Kejti je rekla ostalim vozačima da paze i ne prolaze ni njih i pokazala je šta je pisalo u izveštaju:

– Odmah popravite (veći kvarovi). Vozačev pogled na obavezni spoljašnji retrovizor značajno je pogođen centralnom prednjom opstrukcijom (osveživači vazduha na ogledalu).

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Kejti bi mogla da se iznenadi jer bi mogla da bude kažnjena i sa 1.000 funti (135,769 dinara) i 3 kaznena boda za grešku koju je napravila.

Izvor: kurir.rs