Novorođenče zaprepastilo ceo svet: Osoblje bolnice ostalo zatečeno na porođaju, niko ovo nije očekivao (FOTO)

|

Jedna mama iz Kanzas Sitija u Sjedinjenim Državama bila je zapanjena kada je otkrila da je njena beba rođena sa nekoliko potpuno izraslih zuba, a kako sama kaže i osoblje bolnice gde se porodila je ostalo zatečeno jer nikada ranije nisu videli odojče sa zubima.

„To se dešava jednom na 2.000 porođaja“, rekla je majka ovog posebnog dečaka.

Porođaj je uvek pun iznenađenja, novopečena majka tada prvi put može da vidi bebu koju u stomaku nosi 9 meseci. Ponekad se dešavaju situacije koje iznenađuju ne samo roditelje, već i akušere i ginekologe. Ovo se dogodilo Amerikanki Džordan Blos-Vilson tokom njenog porođaja.

Nakon što je ova žena pre osam meseci rodila sina, delovalo je da je sve normalno. Međutim, bilo je dovoljno da beba Doson otvori svoja usta i svi u porođajnoj sali ostali su šokirani. Novorođenče je imalo ni manje ni više nego zube!

“Kada se vaša beba rodi sa zubima i bolničko osoblje ne može da veruje zato što to nikada nisu videli. Ovo se dešava jednom na 2.000 porođaja”, stoji i objavi Džordan Blos-Vilson na TikTok-u, postavljajući video koji pokazuje njenju bebu.

U narednim objavama, Džordan je pričala da su se bebini zubi pomerali u početku, ali sada su čvrsto u desnima, baš kao normalni mlečni zubi, koji kasnije, vremenom rastu kod beba. Kada se uporede sa dečakovom malenom glavicom pri rođenju, njegovi zubi izgledali su dosta veliki.

Kada su korisnici TikToka videli snimke njene bebe, mnogi nisu mogli da veruju da je dečak rođen baš ovakav. Ali među komentarima je takođe bilo i ljudi koji su se isto tako rodili sa zubima. “Rođen sam sa nekoliko zuba. Svi su me zvali mali gremlin.”

Video snimci ove majke, na platformi TikTok, postali su veoma popularni , a ovaj prvi snimak sa bebom već je pregledan skoro 20 miliona puta i ima skoro 100k lajkova. Pogledajte ga OVDE.

Izvor: espreso.co.rs