Novi obrt kod Marinkovića: Ivan priznao Jeleni da je i on nju prevario – “Uradio sam to namerno, pred tvojim očima”

|

Par dana pred superfinale rijalitija “Elita”, Ivan i Jelena Marinković suočavaju se sa velikom krizom u braku zbog njene afere s osam godina mlađim Urošem Rajačićem. U jednom momentu, Marinkovići su sedeli u dvorištu “bele kuće”, a onda su prošetali imanjem u Šimanovcima.

Prema pisanju domaćih medija, Ivan je bezsupešno pokušavao da razume Jelenu, a onda joj je priznao da je on nju, takođe, prevario:

“Ja sam pre pet godina uradio to pred tobom, namerno i u alkoholisanom stanju, a ti si ovo uradila krišom… Mogu da kažem da ću da rešim s tobom napolju, ali ja ne mogu da živim s tim… Meni ne treba ti ništa da kažeš, dovoljno si mi rekla”, pričao je vidno potresen Ivan.

“Hajde da pričamo, ja ne bežim”, rekla je Jelena, koja je sve vreme delovala pribrano.

“Ne znam šta hoćeš, suoči se sa situacijom, izdržaćemo večeras i to je to. Zamisli da mi je Lejdi rekla: “Je l’ mogu da te poljubim”, pa rekao bih joj da se nosi u pi**u materinu, a ti kažeš: “Ne ovde”, što znači da napolju bi”, rekao je Marinković, na šta je Jelena samo prokomentarisala:

“Sve što pričaš je iz tvog ugla, ja radim iz svog ugla, valjda… Pošto si ti ovakav… Sve ovo bi se prevazišlo da ti mene voliš, kao što sam ja tebi jer sam te volela. Sada kada sam priznala, ne lažem te”, rekla je Jelena.

Turbulencije u odnosu Ivana i Jelene Marinković ne prestaju otkako je zadrugar saznao da mu je supruga bila neverna. Da li je sve samo deo rijaliti igre ili je zaista istina, pokazaće se po izlasku iz rijalitija.

Izvor: alo.rs