Novak imao nezgodu nakon meča: Navijačica videla incident – Sada je jasno zašto je tako brzo napustio teren

|

Deo platforme pao je na nogu Novaka Đokovića u Parizu tokom meča sa Stefanosom Cicipasom. Džuli, jedna od najpoznatijih fanova srpskog igrača je bila na meču i videla kako se sve odigralo. Kako je navela u svojoj objavi “jedan deo labave platforme pao je na Novakovu nogu, bila je nezgoda, zato je tako brzo napustio teren. Nadam se da se nije povredio ozbiljno”, napisala je Džuli.

Sudeći prema njenoj poruci do toga je došlo po završetku meča i zbog toga je Novak brže otišao u svlačionicu. U prethodnim mečevima se duže zadržavao, davao autograme i slikao se sa navijačima. Ovog puta to nije bio slučaj.

“Iz moje perspektive delovalo mi je kao da je više bio iznenađen zbog toga nego nešto drugo, ali ja nisam Novak”, napisala je u komentaru na dodatno pitanje o celokupnoj situaciji.

“Ne bi trebalo da je u pitanju ništa strašno, pošto je Đoković posle meča stao pred kamere i dao izjavu o samom meču sa Cicipasom, ali i o onome što ga čeka u meču za pehar. U finalu igraće protiv Holgera Runea (Danska). Mladog tenisera sa kojim često trenira u Monaku”, zaključila je Džuli.

Izvor: mondo.rs