Novak Đoković priznao zašto je besan otišao u SAD: “Morao sam da dođem…” – Za sve je kriv Alkaraz

|

Srpski teniser Novak Đoković našao se na naslovnoj strani američkog magazin “Sports Ilustrejted” uoči njegovog povratka na Indijan vels, nakon punih pet godina.

Dobro je poznato zbog čega je Đoković morao da preskače “peti grend slem” na kome je pet puta trijumfovao, a svi se nadamo da će njegov povratčniki turnir proći baš kao i prošlogodišnji US Open, na kome takođe nastupio nakon mnogo “saplitanja”.

Sada je Novak Đoković u intervjuu za američki magazin priznao da je pomalo besan došao u Sjedinjene Države, ali ne zbog svega toga što se dešavalo oko njegovog ulaska u zemlju – već zato što je izgubio finale Vimbldona protiv Kalosa Alkaraza. U njegovoj glavi to je bilo nedopustivo.

“To me je toliko razbesnelo da sam morao da dođem i pobedim sve na američkom tlu, što sam i učinio”, ispričao je Đoković dok je i novinar primetio da je upotrebio izraz “što sam i učinio”, što ga razlikuje od Federera i Nadala koji su uvek “pričali u rukavicama” i nisu smeli da budu potpuno iskreni.

“Osećam sada veću ljubav kada je u pitanju publika, osećam da me više cene i poštuju, a možda je to zato što Federer i Nadal nisu tu”, poručio je Novak Đoković.

Izvor: kurir.rs