Novak Đoković se moćnim rečima obratio teniskom svetu nakon rušenja večnog rekorda Štefi Graf

|

Srpski teniser Novak Đoković je ponovo ispisao istoriju, pošto je oborio rekord Štefi Graf računajući obe konkurencije i mušku i žensku po broju nedelja provedenih na prvom mestu na listi.

Nole je stigao do 378. nedelje, sada ima jednu više od Nemice, a sasvim sigurno ne namerava da se na ovoj brojci i zaustavi.

Đoković je putem ATP-a poslao i poruku svim navijačima i zahvalio im se na podršci, ljubavi i snazi koju mu pružaju, što mu je pomoglo da ostvari sve ove rekorde koje trenutno drži, uključujući i ovaj najnoviji.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE.

– Pozdrav teniski fanovi širom sveta, želim da vam zahvalim na velikoj podršci tokom svih ovih godina, na velikoj snazi i ljubavi koju ste mi pružali tokom godinama da uspem da ostvarim neka neverovatna dostignuća tokom moje karijere. Poslednje u nizu je obaranje rekorda sa 378 nedelja na prvom mestu, čime sam pretekao jednu Štefi Graf, jednu od najvećih ikada u tenisu, računajući i mušku i žensku konkurenciju. Počastvovan sam, ekstremno sam ponosan zbog ovog dostignuća i želim da iskoristim ovu priliku da podelim sa vama radost i zahvalnost za sve što ste mi pružali tokom godina. Vidimo se na terenu – poručio je Đoković.

Izvor: telegraf.rs