Nova uloga, nova boja kose: Saša Joksimović drastično promenio izgled – Pohvalio se objavom sa prvog dana snimanja nove serije

|

Pre tri godine glumac Saša Joksimović bio je bez posla, ali i bez nade da će ga dobiti. Danas je toliko angažovan da njegov radni dan traje i po dvanaest sati. Najpre je u filmu „Toma“ zabeležio blistavu ulogu, potom se pridružio ekipi hit serije „Igra sudbine“. Poznati glumac snima punom parom, a za potrebe novog projekta promenio je imidž iz korena.

“Novi look, nova serija, nova uloga”, zagonetno je napisao na Instagramu uz fotografiju na kojoj se vidi da se ofarbao u plavo i zaintrigirao pratioce i publiku na društvenoj mreži. Međutim, glumac ih nije dugo držao u neizvesnosti.

Ubrzo nakon toga stigla je još jedna objava sa prvog dana snimanja, koja je naišla na oduševljenje njegovih pratilaca na popularnoj društvenoj mreži. Dakle, publika će Joksimovića imati prilike da gleda u novoj seriji, a koji je projekat u pitanju, ostaje nam da vidimo.

Saša Joksimović je inače često predmet raznih novinskih natpisa, a medijima je najzanimljiviji njegov odnos sa bratom Željkom. Glumac se povodom toga nedavno oglasio i priznanjem da je sa bratom u odličnim odnosima stavio tačku na sva nagađanja.

Izvor: hellomagazin.rs