Nova ljubav na pomolu: Inspektor uporan u nameri da osvoji Gocu Šaulić

|

Gordana Šaulić je 17. februara 2019. godine ostala bez životnog saputnika legendarnog pevača Šabana Šaulića. Od tada se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe na njenom licu je moguće videti osmeh. Međutim, to bi uskoro moglo da se promeni.

Kako pišu domaći mediji, za Gocu Šaulić zainteresovan je jedan inspektor, koji porodicu Šaulić poznaje godinama. Dok je bila u braku sa Šabanom, Goca je inspektoru bila samo tiha patnja, a sada se anonimni inspektor trudi da osvoji Gocino srce.

“I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom… Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja”, otkrio je dobro upućen izvor za “Scandal!” i dodao:

“Svi koji smo bili u tom društvu, znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se desilo šta se desilo, on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi”, priča gore pomenuti izvor o Gocinom udvaraču.

Kako trenutno stvari stoje emotivni život Goce Šaulić mogao bi da dobije novi epilog, a da li ova romansa zaista ima potencijal, ostaje da vidimo.

Izvor: svet-scandal.rs