Nole poslao moćnu poruku Orlovima i Piksiju pred meč sa Slovenijom: “Ja sam Novak Đoković, ponosni navijač reprezentacije Srbije”

|

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 15 časova igra drugi meč na Euru i to protiv Slovenije. Neposredno uoči ove utakmice Novak Đoković poslao je snažnu poruku Piksiju i Orlovima.

U videu koji je podelio Fudbalski savez Srbije Novak je rekao sledeće:

“Zdravo, ja sam Novak Đoković, ponosni navijač fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Momci, želim vam puno puno sreće, naravno, i hrabrosti da budete ujedinjeni, da zajedničkim snagama date sve od sebe i da obradujete Srbiju. Cela nacija je uz vas, vlada velika euforija kao i pred svako Evropsko i Svetsko prvenstvo u fudbalu koji je najvažniji sport, najvažnija sporedna stvar na svetu. Mi smo tu, ja lično, svi moji bliski ljudi, svi ljudi iz Srbije da vam pružimo podršku i da vam damo vetar u leđa i nadamo se, naravno, puno golova, više od drugih i velikim pobedama i da prođemo što dalje na prvenstvu. Sve najbolje momci, idemo Srbija”, poručio je Novak Đoković.

Novak inače uvek pruža podršku srpskim sportistima, te je nedavno čestitao i našim atletičarkama Angelini Topić i Adriani Vilagoš na srebrnim medaljama, što je jako odjeknulo u javnosti.

Izvor: alo.rs