Njihova ljubavna priča bila je filmska: Evo kako je Ana Volš upoznala muža, a ovako je izgledalo njihovo venčanje (FOTO)

|

Ana i Brajan Volš upoznali su se kao po scenariju iz nekog romantičnog filma. Kada je otišla da očisti njegov stan, započela je njihova ljubavna priča. Njena majka Milanka Ljubičić rekla je da postoji samo jedan razlog, oko čega bi mogle postojati nesuglasice između njene ćerke i zeta Brajana.

Ana Volš rođena je u Beogradu, a njeno devojačko prezime bilo je Ljubičić. Bila je veoma ambiciozna i vredna osoba. Studirala je Filološki fakultet u Beogradu, govorila je nekoliko jezika. Na prvoj godini fakultete, otišla je Sjedinjene Američke Države, preko programa razmene studenata. Išla je tamo svake godine, a nakon što je završila Filološki fakultet, zvanično se i preselila u SAD.

– Bila je veoma vredna i nije se sramila nijednog posla. Po odlasku u Ameriku, čistila je stanove u početku, i po preporuci jednog prijatelja otišla je da očisti stan nekom momku. Upravo je taj momak bio Brajan Volš. Upoznali su se tada i mnogo zavoleli, te su otpočeli vezu – rekla je Anina majka.

Nakon nekoliko godina zabavljanja, Brajan i Ana su raskinuli i dve godine nisu bili zajedno. Ana je počela da se bavi drugim poslom, a kasnije je postala i agent za nekretnine gde se veoma dobro pokazala u poslu, te je brzo napredovala.

Vremenom je postala regionalni menadžer u Vašingtonu i zamenik direktora.

– Brajan ju je nazvao nakon dvogodišnje pauze. Opet su počeli da se viđaju i zabavljaju, trajalo je pet godina, a zatim su se 21. decembra 2015. godine venčali. U braku su izrodili troje dece, tri sina. Najstariji ima šest godina, srednji četiri godine, a najmlađi je rođen 17. decembra 2021. godine – rekla je njena mama.

Međutim, ono što njena majka kaže, jeste da joj se ćerka jednom nedavno požalila da bi volela da njeni sinovi provode više vremena sa njom. Kako joj je rekla, “stvari oko Brajana su se odužile”.

– Jedini mogući razlog svađe mogao bi da bude to što je ona želela da i deca dođu kod nje u Vašiongton, ali pošto je Brajan bio u tom sudskom procesu i nosi nanogicu nije dozvolio da deca idu… Eto jedino to bih mogla da kažem kao jedan od razloga za nesuglasice.

Kako se može videti na njenom Instagram profilu, Ana je veoma vezana za svoje sinove s kojima se često fotografiše, a rado objavljuje slike i snimke iz svake posete rodnom Beogradu, među kojima su i one sa majkom kao i slike sa omiljenih mesta u glavnom gradu Srbije.

Objavila je i fotografiju za koju je napisala “zabavne uspomene s našeg venčanja”, na kojojse vidi srećan par u društvu najbližih.

Izvor: kurir.rs