Njeno srce osvojio je poznati glumac: U javnosti se pojavila prva zajednička fotografija, ovo je prava istina o njihovom odnosu (FOTO)

|

Privatni život pevačice Zlate Petrović ne prestaje da intrigira čitavu javnost. O svom ljubavnom životu ona priča bez dlake na jeziku.

Nikada se nije ustručavala da iskreno priča detalje iz svog intimnog života, a njen ljubavni životje itekako bio veoma buran, pa pevačica iza sebe ima tri braka. Roditelji su je još kao šesnaestogodišnjakinju, protiv njene volje, udali za muzičara Duleta Todorovića kojeg nimalo nije volela, pa je njihov zajednički život trajao veoma kratko.

Nakon njega, stupila je u brak sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem, sa kojim ima i sina Mikija, a posle nekoliko godina udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, i rodila sina Jovana.

Kako je i sama rekla, iako se na njenom emotivnom planu ne dešava ništa novo i nema ničeg interesantnog u njenom trenutnom životu, ova zanosna pevačica je u mladosti bila tiha patnja mnogim muškarcima, i taman kada svi pomislie da se smirila sa jednim muškarcem, ona prekine vezu i pojavi se sa potpuno novim čovekom.

Jednom prilikom uhvaćena je čak u zagrljaju, ni manje ni više, nego holivudskog glumca i zavodnika Alena Delona, sa kojim je osvanula i na naslovnim stranama novina, a na pitanje novinara da li će to potrajati, ona je kroz osmeh u svom stilu rekla:

– Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih mogla i ja.

Upravo i brojni novinski natpisi o njenoj romansi sa estradnim magom Sašom Popovićem, svedoče koliko je njen ljubavni život bio intrigantan. Pričalo se i da je nekadašnji direktor “Grand” produkcije planirao da pevačicu odvede pred oltar, ali do toga nikada nije došlo, te je on svoju srodnu dušu pronašao u pevačici Suzani Jovanović, sa kojom je u skladnom braku.

Mnogo je vremena prošlo od njenog prvog pojavljivanja u medijima, ali pevačica Zlata i dalje može da se pohvali prelepom figurom, i mladalačkim izgledom, na kojem joj verovatno zavide i mnogo mlađe kolegenice.

Izvor: story.rs