Pobedničke fotografije Marije Marković oduševile celu Srbiju: “Terasa sa pogledom na raskošne obronke valjevskog kraja”(FOTO)

|

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je objavio pobedničku fotografiju na konkursu “Najlepše domaćinstvo Srbije” za ovu nedelju, slika je nastala u selu Lukavac, a autorka je Marija Marković.

– U najuži izbor znajlepšeg domaćinstva za ovu nedelju su ušle čak tri slike kuće i okućnice naše Marije Marković, a svaka je bila lepa i jedinstvena na svoj način, a najduže smo se zadržali baš na ovoj terasi sa pogledom na raskošne obronke valjevskog kraja.

– Ovi kreativni domaćini su od zaborava sačuvali staru šivaću mašinu i tako ovaj komad istorije utkali u brižno uređenu svakodnevicu. Nešto staro, nešto lepo, puno uspomena i sačuvano za one koji su a i koji će tek biti deo porodice Marković – objavio je predsednik.

On ja zatim upitao građane šta je ono u vašem domaćinstvu što ih spaja sa precima, a šta povezuje sa potomcima, pa ih je pozvao da pokažu svoj komad raja u našoj prelepoj Srbiji!

Izvor: kurir.rs