Nikola i Bojana pokazali svoju tek rođenu ćerkicu: Evo kako izgleda Angelina Rokvić (FOTO)

|

Nikola Rokvić i Bojana Barović postali su roditelji devojčice kojoj su smislili ime Angelina. To je njihovo treće dete. Sve je prošlo dobro, i mama i beba se osećaju odlično, a sada nam je iz porodilišta stigla i prva slika novog člana ove prelepe porodice.

Porođaj je prošao u najboljem redu, mama i beba su odlično, a devojčica je na rođenju dobila ocenu 10.

Ime Angelina je oblik imena Angela, a potiče od grčke reči “angelos” i označava “anđela”, što u prenesenom značenju označava “božjeg poslanika”. Bojana i Nikola već imaju stariju ćerku Leonu, koja ove godine puni 7 godina, i sina Simeona, koji će u februaru proslaviti treći rođendan.

Svoju devojčicu su Bojana i Nikola predstavili na Instagramu. Slika tek rođene bebe koja bezbrižno spava u maminom naručju nikoga nije ostavila ravnodušnim.

“To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega”, izjavio je nedavno Nikola, koji je dodao i da on i Bojana nisu unapred smišljali ime za naslednicu.

Izvor: hellomagazin.rs