Nikada niste videli Miroslava Miškovića u ovom izdanju: Jedan od najbogatijih Srba pokazao kako se opušta u slobodno vreme

|

Sigurno ste se zapitali kako se u slobodno vreme provode najbogatiji. Jedan od najbogatijih na našim prostorima, Miroslav Mišković, dao je odgovor što se tiče njega. Naime, on ima jedan zanimljiv hobi u kojem uživa uvek kada mu brojne obaveze dozvole.

Pecanje je specifičan hobi i nema svako “talenta” za to. Međutim, oni koji se bave ovim zanimljivim “sportom”, kažu da je idealno za one čiji je posao stresan. Posmatranje vodenih prostranstava pruža poseban ugođaj, a pritom je potrebna i velika doza strpljenja.

Miroslav Mišković, jedan od najbogatijih Srba, uživa u pecanju. Zahvaljujući njegovoj ćerki Ivani, javnost je u prilici da vidi kako to izgleda, budući da je fotografiju nasmejanog oca sa ulovom postavila na Instagram.

Leto još traje, porodica Mišković odmara se u vili u Rosama na Crnogorskom primorju, a za to vreme gospodin Miroslav bavi se omiljenim sportom i lovi velike ribe. Širok osmeh sve govori – zadovoljan je ulovom.

Izvor: hellomagazin.rs