Nikada nećete pogoditi ko je kuma Novaka Đokovića: Završila je arhitekturu, ali se time ne bavi, znate je sa naslovnih strana (FOTO)

|

Iako je u životu postigao veliku slavu i uspeh, Novak Đoković ne zaboravlja odakle potiče, kao ni ljude sa kojima je odrastao, pa se i dan danas druži sa prijateljima koje je upoznao još pre polaska u školu.

Sa fudbalerom Nevenom Markovićem veže ga dvostruko kumstvo. Naime, Neven je 2014. godine venčao Jelenu i Novaka u crkvi posvećenoj arhiđakonu Stefanu, na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Sledeće godine je najbolji svetski teniser bio kum na Nevenovom venčanju sa manekenkom Aleksandrom Tanasković. Iako je par dobio ćerku Inu, njihov brak nije potrajao. Neven se prošle godine oženio manekenkom Natašom Derikonjom, a počasni gost na svabi je bio Novak Đoković.

− Naše prijateljstvo je zaista bezgranično. Uvek smo tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili. Naše prijateljstvo je opstalo upravo zahvaljujući poštovanju, razumevanju i borbi za njega – izjavio je svojevremeno Neven Marković, koji je zajedno sa Novakom odrastao na Banjici, te od Novaka nema boljeg prijatelja:

− On je stvarno fantastičan čovek. Veoma je brižan i uvek spreman da posluša i pomogne svakome. Bez obzira na sve što je ostvario, on se uvek seti svojih drugova. Širom sveta ima mnogo prijatelja, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže jednu ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja – rekao je kum Novaka Đokovića.

Izvor: hellomagazin.rs