Nika Tošić učinila Duška najponosnijim tatom: Ovako nešto može se doživeti samo od ćerke (FOTO)

|

Svima je poznato koliko je mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića simpatična i duhovita, pa i talentovana za mnogo toga. Sve te vrline Nike Tošić u prvi plan, tako da se javnost u njih može uveriti, dospele su zahvaljujući društvenim mrežama, pre svega Tik Toku na kom je Nika najaktivnija.

Na pomenutoj platformi Nika peva, glumi, deli štoseve, a povremeno i deliće svoje intime, što je bio slučaj i nedavno. Iz svoje spavaće sobe mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića snimala se i pobrala brojne simpatije pratioca, najpre navijača Fk Crvena Zvezda za koji je njen otac jedno vreme igrao i koji mu je i daje i po penzionisanju u srcu.

Naime, Nika koja inače trenira ženski fudbal obukla je Zvezdin dres rađen po njenim merama, dok je usput pokušavala da isprati reči pesme, a jednom trenutku izbliza je čak snimila ceo grb, čime je dodatno privukla pažnju. Nema sumnje je da je bivši sportista, danas menadžer, izuzetno ponosan na ovaj potez mezimice, a mnogi su uvereni da se pod njegovim uticajem Nika i latila sporta, koji po mnogo čemu nije za nežne devojčice.

Izvor: story.rs