Ni Željko ni Krstan nisu imali ovakav: Pogledajte u kakvom krevecu spava Isaija – Ovaj model se više ne proizvodi

|

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića, Isaija Ražnatović, došao je na svet 14. maja. Braća Željko i Krstan najviše su se obradovali prinovi, a ponosni roditelji odmah su za bebu u domu u Titelu uredili prostor.

Pošto se radi o odojčetu, koje se budi noću i zahteva veliku pažnju najmlađi sin Veljka Ražnatovića za sada spava sa roditeljima u njihovoj sobi. Cecin sin i njegova supruga Bogdana pomerili su bračni krevet u stranu kako bi uz zid stavili police za stvarčice, kozmetiku i pelene, a odmah pored dodali i komodu koja služi jednako za odlaganje kao i za presvlačenje bebe.

Krevetac su smestili u sam ćošak. Sve ovo moglo se videti na snimku koji je Veljko danas objavio na Instagramu. Veljko je pokazao kako provodi vreme sa prvencem a naravno svako ko je želeo malo bolje da pogleda mogao je videti razmeštaj u spavaćem delu, koji je sad očigledno i sobica malog Isaije.

Krevetac bele boje sa posebnim ovalnim tapacirungom ka zidu privukao je najviše pažnje. Na prvi pogled on deluje vrlo skupo. Nalik je na starije modele kakvi se više ne proizvode, naravno modifikovan modernim sadržajima.

U dnu je mehanizam za ljuljanje i polica, u sredini dušek, a oko njega detalji plave boje.

S obzirom na to da je mala razlika u godinama između Veljkovih i Bogdaninih sinova, veruje se da jedan od drugog oni nasleđuju garderobu, ali kada je reč o tehnici i neophodnim stvarima bokser i njegova supruga sve novo kupuju, dok ni bake ni deke, tetke i stričevi ne štede.

Sve što im je potrebno i naravno uvek i samo najbolje Željko, Krstan i Isaija imaju, a budući da žive na relaciji Beograd-Titel, malo su u Bogdaninoj porodičnoj kući malo u vili u Ljutice Bogdana, verovatno sve imaju duplo.

Izvor: story.rs