Neženja iz Požege poverovao da je u Tv emisiji našao srodnu dušu – Tri meseca živeli zajedno, a onda je naprasno nestala

|

Nesuđenog mladoženju pokrala je žena kojoj je verovao da želi brak sa njim odigrao se u užičkom kraju, a za uvod je imao poznatu TV emisiju u kojoj neženje traže srodne duše.

Posle meštanina jednog sela kod Kosjerića, koga je letos opelješila žena za kojom se još traga, po istoj šemi žrtva prevare i lopovluka postao je i muškarac iz okoline Požege, koji je inače slepa osoba.

Požežanin (52), koji je pre tri godine ostao bez vida, avgusta prošle godine pojavio se u jednoj TV emisiji nadajući se da će tako pronaći ženu za brak. Nije prošlo dugo, javila mu je se Č. S. (58), rođena u Obrenovcu, koja se ubrzo zatim preselila kod njega.

Njih dvoje su živeli zajedno tri meseca, a letos su i putovali na godišnji odmor u Vrnjačku Banju. Mladoženja nije naslućivao loše namere svoje izabranice iako je s vremena na vreme primećivao da mu iz novčanika nestaje novac.

A onda je 11. novembra 2022. godine odjednom nestala, a sa njom i njegovih 20.000 dinara i “reno” koji je ranije kupio. Automobil je pronađen narednog dana u centru Požege, ali ne i novac i ključ vozila. Ispostavilo se da mu je lažna mlada ukrala i peglu, naočare, putni kofer. Č.S. je i dan danas u bekstvu, a policija u Požegi raspisala je za njom potragu.

Izvor: kurir.rs