Nekada trošila 30.000 evra u šopingu, a onda je njena vila na Dedinju otišla na doboš – kako je propala najbogatija Srpkinja

|

Jedna od najatraktivnijih Srpkinja, Vukica Vučurević, javnosti je skrenula pažnju kada je odlučila da pre nekoliko godina kamere hrvatske televizije pusti u svoj dom.

Ona je tada istakla da je kuću projektovao svetski poznati arhitekta koji se do detalja potrudio da vila odiše glamurom i luksuzom.

– Volim raskošnu i luksuznu kuću, to sam sebi i priuštila. Kuća prezentuje mene samu. Kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća – kazala je jednom prilikom najbogatija Srpkinja.

Tada je ona pokazala sav svoj raskoš u kom uživa na Dedinju. Međutim, u međuvremenu se Vukičina vila pojavila u oglasima gde se iznajmljuje za 1.000 evra po danu. Pored toga, primeti se da je broj vlasnika i njegovo ime drugačije od Vukičinog, te se spekuliše da je ta ista vila otišla na doboš.

Enterijer je preuređen od onog u kakvom je ona uživala, te je sada neprepoznatljiv. Vukica je svojevremno od oca nasledila fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske.

Ona je u intervjuima tvrdila da je od majke nasledila lepotu, a od oca novac. Kada je reč o muškarcima, uvek je govorila da “vrede onoliko koliko novca imaju”.

Luksuzna putovanja joj nisu strana, te često putuje na najudaljenije destinacija na kojima provodi i po nekoliko nedelja.

– Ja bez 30.000 evra ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio “gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti”. Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza – rekla je jednom prilikom ona u jednoj emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocenu bundu od činčile, a onda se nadovezala:

– Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvek vozim najnoviji model “Mercedesa”. Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu, jer volim da uživam u luksuzu – istakla je tada Vučurevićeva i dodala:

– Često putujem. Svaki dan mi je drugačiji. Slobodno vreme volim da iskoristim za šoping, a zovu me i na modne revije kao što su brendovi “Dior”, “Guči”… Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju – izjavila je jednom prilikom najbogatija Srpkinja, a onda se osvrnula na kuvanje i kućne poslove.

– Ne volim da kuvam i imala sam sreću što to nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuvaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam volela da kuvam. Neke žene su prinuđene i ja to razumem, ali ja ne – zaključila je Vukica.

Vukica iza sebe nema naslednike, a jednom prilikom je izjavila da je sama sebi dovoljna.

Izvor: blic.rs