Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. septembra: Lavovi, ne potpisujte ugovore – Rakovima se smeši dobitak

|

Ovan

Ove nedelje pratiće vas osećaj nezadovoljstva. Čini vam se da stagnirate i obaveze vam padaju teže nego što ste mislili. Pronađete izduvni ventil, hobi ili više vremena provodite sa prijateljima. Razmislite o ponudi koja vam stiže iz inostranstva, dobro procenite koliko vam može doneti. Ne odbacujte tako lako nova poznanstva, danas vas možda zainteresuje osoba suprotnog pola. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Bik

Koliko god se trudili da postignete sve, ništa ne može na silu. Oslonite se na osobu iz svog poslovnog tima, može vam dosta pomoći i učiniti da se osećate rasterećenije. Ideja o promeni pozicije na poslu nije tako loša, predložite je nadređenima. U ljubavi se potrudite da ne vodite borbu ega sa osobama suprotnog pola. Možete da očekujete iznenađenje od nekoga ko živi blizu vas.Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Blizanci

Nerazjašnjene situacije, sukobi i konflikti obeležiće ovu nedelju. Ishitrena odluka ili reakcija može skupo da vas košta. Vreme je da razmislite o mogućim posledicama i ovog puta postupite pametnije. Poslušajte savet osobe muškog pola, zaista vam želi dobro. Vaša negativna energija se prenosi i na partnera, pa je moguće da će u ljubavi doći do velike promene. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Rak

Ove nedelje prepliću se emocije i razum, a to će uticati na donošenje važne odluke. Razgovarajte sa osobama kojima treba da kažete šta ste odlučili, najbolje bi bilo da to odložite za sledeću nedelju. Smeši vam se finansijski dobitak, ali prija vam to što znate da ste ga zaslužili. Ljubavne tajne veoma brzo mogu da isplivaju na površinu, pa do kraja nedelje možete očekivati promenu emotivnog statusa. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

Lav

Ova nedelja počinje turbulentno, stvari ne idu po planu. Razmislite o promeni životnog stila, ovo je idealni period da stavite fokus isključivo na sebe. Ne potpisujte nikakve poslovne ili ugovore o nekretninama. Prija vam virtualna komunikacija sa osobom suprotnog pola, ali ništa se neće promeniti ako vi ne preduzmete inicijativu. Nova ljubav na pomolu. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Devica

Na vašem putu naći će se premostive prepreke koje ćete savladati do vikenda. Fokusirajte se na posao, čeka vas finansijski dobitak. Dobićete lepe vesti od jednog člana porodice, što je odličan povod za slavlje. Kada je ljubav u pitanju, razmislite da li preterujete oko zamerki. Moždaje problem zapravo u vama. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

Vaga

Ostvarićete sve što zamislite! Bilo bi dobro da prištedite, tačnije, da ne trošite na stvari koje vam nisu toliko potrebne. Jedna poslovna ponuda može potpuno da vam promeni karijeru pa dobro razmislite šta tačno želite. Sukobi sa partnerom su prolazni, više mu poklanjajte pažnju. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Škorpija

Teško prihvatate kritike, a promene su moguće ako kažete nadređenima šta vam smeta. Turbulencije su moguće sredinom nedelje. Prija vam osoba sa kojom se već duže vreme dopisujete, ali moguće je da ona ima neku vrstu kočnice. Pričajte iskreno i recite šta očekujete od vašeg odnosa. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Strelac

U poslu sve želite da ostvarite nekom prečicom, ali tako nećete biti potpuno zadovoljni. Morate uložiti više truda kako biste ostvarili ciljeve. Zavrnite rukave i ne dozvolite da vas prepreke spreče. Ako ih prevaziđete, dobićete nagradu koja će vas mnogo obradovati. Imate podršku partnera ali potrebno je da uzvratite istom merom. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

Jarac

Nervozniji ste nego inače, u svemu tražite manu i nikako da se oslobodite takvog raspoloženja. Posvetite se sebi, najbolje bi bilo da otputujete. Ne prija vam okruženje i moguće je da ćete doživeti razočaranje od jedne bliske osobe. Bar ćete znati da osoba nije bila iskrena prema vama. U ljubavi ništa ne može na silu, u mislima vam je i dalje bivša ljubav. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

Vodolija

Ova nedelja je u znaku velikih uspeha! Realizujete ideje i planove na kojima ste dugo radili, pa možete očekivati dobre rezultate. Mogući su sitni problemi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ali sve će se rešiti u jednom danu. Zadovoljni ste u ljubavi, partner želi da pređete na viši nivo. Razgovarajte iskreno o planovima, željama i potrebama, mogućete je da ćete započeti zajednički život. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

Ribe

Ove nedelje biće mnogo druženja i lepih događaja! Svuda ste rado viđen gost i prija vam što ste traženi u društvu. Očekujte poslovnu ponudu koja dolazi zahvaljujući privatnom kontaktu, nećete moći da je odbijete. Prija vam sloboda, ali za vikend sledi flert kom nećete odoleti! Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Izvor: mondo.rs