Ne liči na sebe: Keba za nove obrve iskeširao 600 evra, pa se pohvalio novim izgledom (FOTO)

|

Pevač Dragan Kojić Keba je jedan od retkih koji nikad nije krio da mnogo novca ulaže u fizički izgled i ulepšavanje. On je među prvim pripadnicima muškog pola priznao da je istetovirao obrve, a zatim je otišao i korak dalje kad je reč o ulepšavanju, pa je uradio i trajnu šminku.

Ipak, tokom vremena više nije bio zadovoljan izgledom svojih obrva, pa je odlučio da nešto promeni po tom pitanju. Tako je nedavno uradio korekciju obrva kod poznatog kozmetičara, a slika nakon ulepšavanja je osvanula i u javnosti.

Kako se saznaje, Kebu je ovo zadovoljstvo koštalo čak 600 evra, ali on nije žalio novac kako bi njegove obrve dobile novi oblik, a on zadovoljan i sa više samopouzdanja.

„Keba je posebno slab na svoje obrve. Kad ih je tetovirao, bio je zadovoljan, ali s vremenom su počele da blede i da gube boju, pa mu se to nije svidelo. A i pogađali su ga komentari da su mu obrve kao pijavice i da više liče na ženske nego na muške. Kad je video da mnoge njegove koleginice idu kod jednog poznatog kozmetičara, i sam je odlučio da ode kod njega. Rekao mu je da želi da budu što prirodnije i veće nego što je imao do sada. To ga je koštalo 600 evra, ali od tada ne skida osmeh s lica, prezadovoljan je“, otkrio je izvor za domaće medije.

Izvor: svet-scandal.rs