Nataša DNK podelila sliku iz kuhinje: Ovde se krčkaju najbolja domaća jela – Boja ormarića će vas oduševiti

|

Dom Nataše Aksentijević nekretnina je u koju se glumica uselila po udaji za producenta Dušana Aksentijevića. Glumica je svojevremeno tvrdila da joj je udobni stančić zapravo jedini krov nad glavom jer su njeni roditelji svu imovinu prepisali njenom bratu.

Upravo zato, potrudila se da sebi, suprugu i svojim ćerkicama stvori kutak iz snova u kome uveliko stvaraju divne porodične uspomene.

Detaljima i neobičnom bojom nameštaja, divnom energijom i smislom za humor, istovremeno pozitivnim pogledom na svet, momački stan pretvorila je u pravu oazu mira u kojoj glavnu ulogu imaju Vera zvana Nevolja i Helena zvana Dobrila.

Dom Nataše Aksentijević mesto je gde se porodica okuplja, gde su prijatelji uvek dobro došli, a komičarka ne krije da je najsrećnija kada je kuća puna i kada se stalno nešto događa.

Odlično se snalazi u kuhinji, svima je već jasno da obožava da jede, stoga joj je jako važno bilo kako će opremiti kuhinjski deo.

Ormarići su neboplave boje, svi elementi su ugradni, postoji i ostrvo, a svuda su poređani zanimljivi detalji, kao i pribor za pripremu jela.

Jednom fotografijom objavljenom na Instagramu Nataša je široj javnosti dozvolila da zaviri u njenu kuhinju, a u fokusu su, naravno, njene ćerke i njihovi drugari, koje po uzoru na mamu već sada briljiraju u kuhinji.

Izvor: story.rs