Nataša Bekvalac od ove luksuzne nekretnine mesečno zaradi do 10.000 evra – raj u Srbiji (FOTO)

|

Pevačica Nataša Bekvalac je još početkom 2020. godine odlučila da luksuznu vilu u svom vlasništvu odlučila da izdaje svima onima koji su želeli da pobegnu iz grada za vreme karantina. Međutim, dan na prostranom salašu u Čeneju košta 800 evra.

Pevačica izdaje svoje imanje u Čeneju za različite vrste proslava, poput rođendana, venčanja, devojačkih večeri, žurki… a za nedelju dana zaradi najmanje 2.800 evra.

Bekvalčeva često menja mesto boravka, jer poseduje i stan u beogradskom naselju Dedinje, pa kada je vila izdata, sa ćerkama boravi u Beogradu.

Zbog toga je odlučila da joj kuća na salašu, koja poseduje svoj bazen i uređena je veoma luksuzno – ne bude prazna i da skuplja prašinu, pa je počela da je izdaje u zakup.

Natašinu kuću, ukoliko želite da je iznajmite ili samo provirite u luksuz, možete pogledati na Instagram stranici na kojoj zainteresovani mogu pogledati fotografije pevačicine raskošne vile.

Cena izdavanja iznosi 800 evra po danu, sa mogućnošču noćenja u kući za zakupca.

Prema određenim informacija, izdavanje ove nekretnine ide odlično, tako da je salaš zauzet minimum četiri dana u nedelji, što u prevodu znači da Nataša za nedelju dana zaradi i nekoliko hiljada evra.

Rekord je, kažu, oborila prošlog leta, kada je zaradila skoro 10.000 evra tokom jednog meseca.

Izvor: stil.kurir.rs