Natalija je zbog Stevana iz Sibira došla u Srbiju, a potom spojila još 150 Ruskinja sa Srbima – Oduševljena životom u našoj zemlji

|

Natalija Faktulina (42) iz Sibira je pre dvanaest godina osnovala onlajn Agenciju za bračno posredovanje gde upoznaje neženje iz Srbije s damama iz Rusije radi braka.

Kada je otvorila agenciju, ni sama nije slutila da će postati njen klijent. Natalija je pre sedam godina na svom profilu uočila fotografiju jednog Stevana iz Šapca. Svideo joj se, počeli su da se dopisuju, dogovorili su se da dođe u Srbiju da ga upozna, a kada je stigla, više nije htela nazad.

Oni danas imaju troje dece od sedam, pet i četiri godine, a kako kaže, srećna je jer je pronašla idealnog muškarca.

“Imala sam tamo partnera, ali muškarci u Rusiji jednostavno nisu za osnivanje porodice. Oni su samo za provod, to im je na prvom mestu. A teško je pronaći onog koji želi porodicu. Oni misle samo na sebe. Ima dobrih muškaraca, ali sve ih je manje i manje. Zadovoljna sam svojim životom ovde, Srbija je mala zemlja, ali lepa, lepa klima, lepi ljudi, zaista sam oduševljena. Moja porodica je presrećna što sam se udala za Srbina”, kaže Natalija.

Ruskinji je srce puno jer je mnogima pomogla da zasnuju porodice.

“Drago mi je kad čujem da sam nekome pomogla. Devojke su uglavnom iz Rusije, a muškarci su i iz Srbije, javljaju mi se i Srbi iz inostranstva, dosta njih iz Austrije, na primer. Oni se nama jave preko agencije, pričamo šta rade, čime se bave, kakvu ženu traže, koliko ona da ima godina, i onda se meni napravi neka slika u glavi i odmah znam da li mogu da pomognem ili ne”, kaže Natalija, pa se priseća nekoliko “slučajeva” iz agencije.

“Devojka je došla kod muškarca, on se njoj nije svideo, imala je odbojnost prema njemu i rekla je da ga ne želi, međutim dok je ostala u Srbiji još koji dan, upoznala sam je sa drugim muškarcem i ona je danas udata žena. Eto kakve je sreće”, otkriva Natalija.

Što se tiče cena njenih usluga, Natalija objašnjava da cena zavisi od toga kakav je ugovor.

“Sve zavisi šta muškarci traže, odnosno kakve žene žele. Ako žele veliku razliku u godinama, ili muškarca koji nema decu ili dobrostojećeg čoveka, onda je takav ugovor na 1.500 evra. S druge strane, ukoliko nema većih zahteva, ako čovek hoće ženu svojih godina, svejedno mu je da li ima decu ili ne iz prethodnog braka, gde radi, onda je cena do 1.000 evra. Ugovor traje godinu dana i za tih godinu dana, moja obaveza je da non stop dajem ponude, ali krajnji rezultat zavisi od njih samih. Ima probirljivih muškaraca koji iznova i iznova traže slike devojaka i nijedna im se ne dopadne”, objašnjava Natalija.

Pored sklopljenog ugovora, klijenti su u obavezi da plate avionsku kartu za svoju partnerku.

“Kada muškarac odbije ženu prvi ili drugi put bez konkretnog razloga, a dopada mu se fizički, to je greška. Najbolje je da ona dođe u Srbiju i da se upoznaju lično jer ona će živeti ovde, treba da vidi ne samo kakav je on, nego i kakva je njegova kuća, porodica, cela Srbija, šta sve ima… Postoje žene koje su odmah ostale da žive ovde jer im se dopala zemlja više nego sami partneri”, poručuje Natalija.

Izvor: nova.rs