Naša teniserka danas slavi rođendan: Čestitka njenog muža oduševila je sve, nežna poruka puna ljubavi (VIDEO)

|

Bivša teniserka Ana Ivanović danas proslavlja svoj 35. rođendan, zbog čega joj stižu brojne čestitke na društvenim mrežama kojima je ona oduševljena.

Bastijan Švajnštajger, bivši nemački fudbaler, trenutno boravi u Beogradu, a svojoj supruzi Ani Ivanović je na dirljiv način čestitao rođendan.

Danas je njen suprug oduševio mnoge kada je na svom Instagramu okačio video čestitku za svoju suprugu i to na srpskom jeziku.

– Srećan rođendan, ženo moja, volim te puno!

Video čestitku pogledajte ovde.

Ana Ivanović žena je zbog koje su mnoge devojčice s naših prostora poželele da treniraju tenis. Naša bivša teniserka rođena je 6. novembra 1987. godine u Beogradu, a ljubav koju je pokazala prema sportu nasledila je od svojih roditelja.

Ana je sa manje od pet godina želela da bude kao njen teniski uzor, Monika Seleš, pa je sa isto toliko godina prvi put u ruke uzela reket. Trenirala je intezivno, ali ne baš u sjajnim uslovima. Naime, dok je trajala okupacija nad Srbijom 1999. godine, Ana je trenirala u jednom bazenu sportskog centra u Beogradu.

Zbog te situacije, je sa 14 godina napustila Srbiju i otišla u Švajcarsku, gde je našla menadžera i počela da ozbiljno gradi svoju karijeru.

Sa 17 godina, došla je do finala Vimbldona za juniore. A sezonu je započela kao 708. igračica sveta, da bi na kraju bila čak 97. na svetu, što je neverovatan uspeh. Imala je brojne uspone i padove, ali je 2008.godine postala druga srpska teniserka koja se našla na prvom mestu WTA rangliste.

28. decembra 2016. godine objavila je da se povlači iz profesionalnog tenisa.

U toku svoje karijere osvojila je petnaest VTA turnira, uključujući i jedan grend slem turnir, Rolan Garos 2008, pobedivši u finalu Dinaru Safinu.

Ana je nedavno rekla:

– Mnogo je teže ženama. Čak je to i Serena rekla, “volela bih da sam Rodžer Federer, da imam porodicu i da nastavim da igram”. S jedne strane, žena, ne samo u sportu, tu imamo limit jer je telo izloženo naporima i u momentima kad treba da osnujemo porodicu treba da se opredelimo, generalno mislim da nam je jako teško da napravimo balans između poslovnog i privatnog života – rekla je Ana.

Kada je mislila da neće pronaći ljubav svog života, pojavio se Bastijan Švajnštajger.

Njih dvoje su 2016. godine stali na “ludi kamen” u Veneciji, a i dan-danas idu u ovaj grad, ali sada sa sinovima. Ana i Bastijan imaju dva sina Luku (4) i Leona (3).

Inače, Ana se posvetila pokretanju kozmetičke linije koja je bazirana na organskim proizvodima, o čemu će više biti reči u narednom periodu.

Izvor: ona.telegraf.rs