Napokon se oglasila Zvezdanova majka: “Strašno je šta rade našem detetu” – Slavica najavila otkrivanje prave istine

|

Majka Zvezdana Slavnića, Slavica, po prvi put se oglasila o situaciji u Zadruzi koja već duže vreme puni novinske stupce. Ona je istakla da joj je važno da konačno progovori i otkrije pravu istinu o odnosu Ane i Zvezdana.

Kako je naglasila, ne želi da progovori da bi bila slavna, već zato što joj je strašno kroz šta prolazi Zvezdan.

“Strašno je šta rade našem detetu. Svako ima pravo da radi ovde šta hoće, e pa kad imaju pravo, neka bar sad znaju istinu. Nisam se oglašavala, ali sam ja najkompetentnija. Živela sam najduže sa njim, živela sam i sa Anom i sa Zvezdanom. Živela sam i sa njom sama”, kaže majka Slavica.

Drama sa Zvezdanom koja se odigrava u “Zadruzi” opet je zbližila nju i Moku nakon, kako kaže, četrdeset godina.

“Mi se nismo videli gotovo četrdeset godina, osim dva puta na nekim sarhanama. Čuli smo se posle trideset godina i ovo je stvarno stvar da se čujemo. On je bio u braku, ja nisam, ali što se mene tiče mogli smo i da se družimo svi”, ispričala je Zvezdanova majka za Hype.

Budući da je najupućenija u celu priču oko Ane i Zvezdana, Slavica je najavila skoro veliko otkrivanje prave istine o njihovom odnosu. Iako se nedavno pisalo da se nalazi u lošem stanju, majka Zvezdana Slavnića poručila je da se ni malo ne oseća kao baka.

Izvor: kurir.rs