Napokon otkrivena velika tajna Ane Bekute: Ovaj čovek je otac njenog deteta – “Stidim se ceo život” (FOTO)

|

Javnosti je već dobro poznato da se pevačica Ana Bekuta već sa sedamnaesta godina ostvarila kao majka. Ana je sina Igora dobila u vanbračnoj zajednici sa čovekom koji nije poznat javnosti, a pošto je bila odvojena od svoje bebe, Bekuta na temu tog najtežeg perioda u njenom životu govori nerado u javnosti. Sada je, posle više od četiri decenije otkrivena tajna Ane Bekute i oca njenog sina, koja je do sada bila dobro čuvana.

Čovek s kojim Ana Bekuta ima sina je prošao pakao od života. Naš dobro poznati izvor se sticajem okolnosti našao na veselju sa Igorovim ocem, koji mu je rekao da su Anu i njihovog sina hteli da liše života, jer je zatrudnela pre nego što je njihova veza bila krunisana brakom, što u to vreme nije bilo dozvoljeno.

– Rekao mi je da je voleo Anu više o svega, da je to bila ona prava, mladalačka, čista ljubav. I dan danas su mi u glavi njegove reči o Ani. Rekao mi je: “Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin je nastao iz velike ljubavi, ali je Ana bila premlada, a trudnoća je šokirala sve u porodici. Takva su vremena bila, patrijarhalna” – rekao je izvor i opisao šta mu je otac Aninog sina još rekao i kako je njegova porodica reagovala na Aninu trudnoću:

– “Ja sam lično išao i kumio ih bogom da ne povrede ni nju, ni bebu. Niste ni svesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica. Izborila se sama za sve, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama rešila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim. Sina sam krišom posećivao dok je bio u tom domu. Bilo mi je bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presrećan jer je izrastao u poštenog čoveka i domaćina, i to sve Aninom zaslugom. A ona je ostala prelepa, žena čistog srca i obraza. Voleo sam je kao boga, nikad je neću zaboraviti. Sve bih dao da mogu da vratim vreme unazad, ali je kasno.

Bekutina tajna nije skrivana ni od njenog sina, a Igor svojoj majci nikada nije zamerao što je osam meseci proveo u domu. Prihvatio je to da je ona to zaista morala da uradi, i pored svega pružila mu je veliku ljubav.

– Znam da je moja majka morala to da uradi, otkako znam za sebe. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo neke posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i dan danas pričamo o tome. Kako da majci zamerim što je morala da me da u dom, to joj nikad nisam prebacio. Ona je to morala da uradi, takav je bio zakon – rekao je Igor, te je otkrio da sa ocem nema nikakav kontakt:

– Imam sve informacije o ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo.

Izvor: story.rs