Nakon žestokih sukoba Zorice i Marinkovića oglasila se Ivanova verenica: “To je licemerstvo” – Jelena ima brutalnu poruku za pevačicu

|

Učestali sukobi Zorice Marković i Ivana Marinkovića svakodnevno tresu Zadrugu. Njihova netrepeljivot datira još od ”Farme”, a sada su i u Zadruzi 6 nastavili u istom ritmu. Pevačica je Marinkoviću čak i pretila tužbom.

Tim povodom, ekipa Pinkovog portala stupila je u kontakt sa Ivanovom verenicom Jelenom Ilić koja je otkrila kako ona gleda na učestale sukobe pevačice i Marinkovića:

“Zorica bi da fura sa Anom do kraja te priče iz klozeta… Naravno da joj odgovara što se zbližila sa njom, žena je svašta prošla i sada joj najmanje treba spletkaroš poput Zorice. U njoj potražila poverenje,zbog godina, ali svi znaju ko je Zorica i koliki je zapravo licemer. Ona je jednostavno takva ličnost. Pa otkud sukob sa Ivanom,otud što joj ne odgovaraju njegovi komentari, jednostavno mnogo toga se tu ne podudara”, rekla je Jelena pa dodala:

“U vezi Ane i Zvezdana i čitave priče, treba uvek stati na strani žena i zaštititi ih, ali ima tu mnogo rupa u njihovim medjusobnim optužbama i Ivan i zadrugari imaju prava da sumnjaju i komentarišu. Fascinantno je što Zorica i dalje ne sme da se suprotstavi Zvezdanu, iako je na Aninoj strani. To je licemerstvo”, ocenjuje Jelena.

“I još jedna stvar, Anđelu je brutalno vređala, a Zvezdanu ne sme da pisne… Isto tako je Ivana uzasno vređala, psovala roditelje, jednostavno ponašanje joj je sramno…”, zaključuje Ivanova verenica, Jelena Ilić.

Izvor: pink.rs