Nakon što je video da jede u Narodnoj kuhinji, Željko Mitrović odmah zaposlio čuvenu pevačicu: Evo na kojoj poziciji će da radi

|

Poznata pevačica Bebi Dol već duže vreme nije viđena u javnosti, a kako su mediji objavili, nedavno je viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u Beogradu. Željko Mitrović, vlasnik Pinka, rešio je da zaposli pevačicu Bebi Dol kao svog savetnika.

– Željka je veoma pogodila vest da je Bebi viđena u više navrata u narodnoj kuhinji gde je dolazila po besplatan obrok. Čim je pročitao odmah je stupio u kontakt sa Draganom (pravo ime Bebi Dol je Dragana Šarić) i zaposlio je. Bebi će sada imati redovnu i dobru platu i imaće od čega da živi – izjavio je saradnik vlasnika Pinka.

– Biće moj lični savetnik. Savetnik za lepo vreme… – potvrdio je vesti Željko Mitrović.

Frizer Zoran Ćumura, najbolji prijatelj Bebi Dol, rekao je da mu pevačica nije ništa rekla o tome.

– Iskreno, ne znam za to. Znam da su pre dve godine bili u nekim pregovorima oko rijalitija, ali ona nije ušla – rekao je kratko.

Bebi Dol je osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, dok je poslednje dve decenije potpuno zapostavila karijeru.

Podsetimo, pričalo se da će Bebi Dol učestvovati u “Zadruzi 6”, ali to se nije dogodilo. Pevačica je viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u srpskoj prestonici, što je potvrdio volonter koji je tu zaposlen. On je istakao da ju je video više puta kako uzima obrok, a da je dosta smršala i da jedva stoji na nogama.

Izvor: kurir.rs