Nakon Jovanine izjave o ljudima sa Kosova oglasile se poznata pevačica i manekenka: “Žalosno, sram te bilo”

|

Kontroverzna voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić, našla se na meti kritika javnosti nakon skandalozne izjave o ljudima sa Kosova i Metohije.
Jovana Jeremić konstantno intrigira javnost svojim potezima i komentarima. Ovog puta, Jovana je prevazišla samu sebe i u emisiji isprozivala ljude koji su sa Kosova došli u Beograd.

“Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Oni koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš”, rekla je Jeremićeva između ostalog.

Posle njene izjave oglasili su se brojni ljudi sa javne scene. Prvi je svoj komentar dao Sloba Radanović, a zatim i glumica Milica Tomašević. Nakon toga oglasila se Dragica Radosavljević Cakana.

“Verujte nemam komentar na priču takozvanih Beograđana. Beograđana je sve manje, a oni koji su pravi nikada tako ne bi ni komentarisali, surovo i sirovo. Nepošteno je prema ljudima koji su branili Srbiju, koji su bili na Košarama i ostalim delovima Kosova i Metohije. Zapravo, žalosno je”, izjavila je Cakana.

Sestra glumice Milice Tomaševič, popularna manekenka Anđelka, žestoko je osudila Jovanin komentar.

“Jedna televizijska voditeljka je rekla da se Srbi sa Kosova prave jadni. Za razliku od njih, ona ne mora da se pravi jadna. Stvarno je jadna Sram te bilo”, poručila je Anđelka na svom Instagram profilu.

Izvor: nova.rs