Nakon dve godine medijske ilegale objavio prvu sliku: Pogledajte kako sada izgleda Stefan Živojinović

|

Kada je Stefan Živojinović 2019. godine putem javnog saopštenja objavio da se povlači iz javnog života, mnogi su to doživeli kao šalu ili privremenu odlduku mladog muzičara, koji se nije najbolje snašao u muzičkim vodama. Na žalost brojnih fanova, stariji sin Lepe Brene bio je više nego ozbiljan a evo već četvrtu godinu zaredom ne posustaje u ideji da se kloni štampe i portala.

Stefanova odluka radikalna je u toj meri bila da nije dozvoljavao čak ni da ga paparazi uslikaju, pa je izbegavao porodična okupljanja medijski propraćena, promocije majčinih pesama ili pak novog biznisa vezanog za čarape, nije želeo da pozira čak ni na zajedničkim fotografijama sa letovanja, dok je i društvene mreže ignorisao. Stefan se posvetio preprodaji vitamina, što mu odlično ide.

Stefan nigde nije nestao, niti je otišao iz Beograda kako se jedno vreme tvrdilo, ali činjenica da se više od četiri godine nije oglašavao čak ni putem “Instagrama” i “Twittera”.

Ipak, izgleda da se Stefan uželeo društvenih mreža. Mladi Živojinović objavio je svoju fotografiju na “Twitteru”, a u opisu je stavio tref kartaški znak iliti crnu detelinu sa tri lista. Budući da ovaj simbol označava iznenađenja, nove ideje, visoke ideale, planove, novčane dobitke, može se zaključiti da je bivši muzičar vrlo jasnu poruku poslao i to da je uspešan i srećan čak i tamo negde daleko od scene i reflektora.

Izvor: story.rs