Najemotivniji trenutak sa svadbe, Mihajlo podigao čašu u čast oca Šabana: “Ćale moj, svoju svadbu nisam zamišljao bez tebe”

|

Mihajlo Šaulić se juče venčao Marinom Velimirović. Kako je znao da je njegova svadba najveća želja oca Šabana Šaulića koji nije među nama, Mihajlo je održao zdravicu u njegovo ime, te rasplakao sve prisutne.

Kako kažu prisutni, emocije su se smenjivale, a pogotovo kada je pevač nakon Mihajlovog govora zapevao Šabanovu “Svadbarsku pesmu”.

– Mihajlo ni sada nije preboleo Šabanov odlazak, čini se da njemu sve to najteže pada. Njemu je otac stalno u mislima, posebno mu je teško bilo juče što nije bio pored njega. On je nazdravio s gostima, a onda je zdravicu, s knedlom u grlu, posvetio Šabanu:

“Ćale moj, svoju svadbu nisam zamišljao bez tebe. Nismo se tako dogovorili, planovi su nam bili drugačiji. Znam da nas sada gledaš i da si srećan. Bićeš ovde kroz tvoje pesme, koje će mi orkestar pevati pošto tebe nema” – kaže izvor s lica mesta i dodaje da su se svi prisutni naježili kada je nakon govora pevač zapevao Šabanovu pesmu:

– Kada su krenuli stihovi “Hajde, oče, okiti svirače, svirat ćemo još bolje i jače, neka čuje cela okolina da si svoga oženio sina”, Goca se rasplakala i zagrlila s mladencima. Ni Ildi, a ni Saneli nije ništa manje teško bilo, ali su sve stoički podnele i uživale u očevim hitovima.

Inače, mladoženja je pre svadbe postao generalni konzul Srbije u Cirihu, što je bio još jedan razlog da se slavi, ali u svemu ovome Mihajlu, koji je jedino muško dete iz braka Šabana Šaulića i Gordane.

Izvor: republika.rs