Najbogatija srpkinja nekada na šoping trošila 30.000 evra: Otac joj ostavio bogatstvo, a ona je izgubila sve

|

Vukicu Vučurević su domaći mediji nazivali srpskom Šeron Stoun, jer pleni lepotom, a i bogatstvom u kom je svojevremeno uživala. Ćerka je pokojnog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića.

Od oca je svojevremeno nasledila fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske, pa je postala jedna od najbogatijih Srpkinja. Pažnju javnosti privukla je kada je u svoj dom pustila kamere jedne hrvatske televizije.

Srpska Šeroun Stoun otkrila da je njenu velelepnu vilu projektovao svetski poznati arhitekta, želela je da odiše glamurom, pa je javnosti pokazala u kakvoj raskošnoj vili na Dedinju uživa.

– Volim raskošnu i luksuznu kuću, priuštila sam to sebi. Kuća prezentuje mene, kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća – rekla je tada Vukica.

Međutim, u međuvremenu se njena kuća pojavila u oglasima gde se iznajmljuje za 1.000 evra po danu. Osim toga, broj vlasnika i njegovo ime je drugačije, pa se spekulisalo da je prodala svoj luksuzni dom. I enterijer je skroz promenjen, pa je sada kuća neprepoznatljiva.

U intervujima koje je davala isticala je da je od majke nasledila lepotu, a od oca novac. Što se tiče njenog mišljenja o muškarcima, govorila je da “vrede onoliko koliko novca imaju”. Luksuzna putovanja, skupa garderoba, ekskluzivni nakit, skupa hrana, sve to odlikuje njen život.

– Ja bez 30.000 evra ne idem u šoping. Samo jedna moja bunda toliko košta. Niko me tako nije vaspitavao, meni je otac govorio “gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti”. Međutim, na kraju mi je davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Kupujem uglavnom u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza – ispričala je jednom prilikom u jednoj emisiji, dok je iz ormara pokazivala skupocenu bundu od činčile.

– Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil tražila sam sa 18 godina i isključivo uvek vozim najnoviji model “Mercedesa”. Ne bih mogla da se odreknem ničega u životu, jer volim da uživam u luksuzu – rekla je.

Njen svaki dan je drugačiji, pa kao “odabrana klijentela” ima mnogo privilegija.

– Često putujem, svaki dan mi je drugačiji. Slobodno vreme koristim za šoping, a zovu me i na modne revije kao što su brendovi “Dior”, “Guči”… Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju – rekla je najbogatija Srpkinja, a onda se osvrnula na kuvanje i kućne poslove.

– Ne volim da kuvam i imala sam sreću što nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u mojoj kući. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuvaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor, a nikada nisam volela da kuvam. Pojedine žene su prinuđene i ja to razumem, ali ja ne – rekla je Vukica.

Njen otac Mirko preminuo je pre tri godine, koji je bio veoma bogat čovek i u Banatskom dvoru, gde je i rođen, izgradio školu, crkvu, puteve i dr. Par meseci pre toga izgubila je i majku. Vukica iz sebe nema naslednika, ali je u jednom intervjuu istakla da je sama sebi dovoljna.

– Moj otac nije bio bolestan, već je bio vitalan i aktivan. Ne znam zasto pišu “preminuo posle teške bolesti”. Precenio je svoje mogućnosti, bio je u Ženevi, a zatim pet dana na moru. Za taj 12. avgust planirao je opet neki put. Najverovatnije je doživeo srčani udar. Rekli su mi da se prethodnog dana nije dobro osećao, da su zvali hitnu pomoć koja nije došla. Mene nije hteo da zove. Bio je okružen lošim ljudima – objavila je jednom prilikom Vukica na svom Fejsbuk profilu.

Izvor: kurir.rs