Na sahrani sina Enesa Begovića došlo više od 10 pevača iz Srbije: Jedan čak sa nogom u ortopedskoj čizmi

|

Armin Begović, sin pevača Enesa Begovića sahranjen je danas na Gradskom groblju Bare u Sarajevu, a dženazi su pored osim brojnih prijatelja i članova porodice prisutvovale i mnogobrojne Enesove kolege koje su došle da pruže podršku pevaču u najtežem trenutku.

Prvi od kolega se pojavio Halid Bešlić, kao i pojedine Zvezde Granda. Među mnogobrojnim kolegama tamo su bili i Haris Džinović, Boban Rajović, Mladen Vojičić Tifa, Fahrudin Pecikoza, Šerif Konjević, Dino Muharemović, Dragan Kojić Keba, Branka Sovrlić, Halid Bešlić, Mirko Kodić, Saško Nikolić, Slađana Mandić…

Pošto je Armin bio sportista te trenirao i fudbal, na poslednji ispraćaj došli su i fudbaler Edin Džeko, i pomoćnik selektora fudbalske reprezentacije BiH Mehmed Janjoš.

Pevač Boban Rajović, koji je došao uprkos povredi i slomljenoj nozi. Koliko poštuje Enesa, Rajović je pokazao svojim dolaskom na dženazu, iako ima velikih problema sa nogom koja je zbog povrede u ortopedskoj čizmi.

Boban je imao i poteškoća na putu do Sarajeva, ali je uspeo da stigne i pojavi se na dženazi, piše “Express”. Pevača su uslikali novinari pomenutog portala na groblju.

Izvor: telegraf.rs