Muž Verice Rakočević žustro izvređao Jelenu Karleušu: Ona mu zapušila usta – “Ti si nebitni niko kojeg izdržavaju žene” (FOTO)

|

Sprski kompozitor Veljko Kuzmančević, inače muž naše poznate modne dizajnerke Verice Rakočević, žestoko je isprozivao pevačicu Jelenu Karleušu na svom Fejsbuk profilu i objavio njenu provokativnu fotografiju sa jednog od nastupa.

Pevačica je sada videla javnu prozivku i rešila je da odgovori Veljku na uvrede preko Instagrama.

“Za pola novca koliko košta ovakvo nakazno, estradno prikazivanje i javno zezanje zdravog razuma, veliki simfonijski orkestar ima priliku da srpsko delo “Lazarus” izvede u Karnegi Holu u Njujorku. Na srpskoj umetničkoj sceni ostavili smo svoje znanje i godine posvećene radu i stvaranju. Možda jednog dana, kada to počne da se ceni i plaća, umesto golih pevačica, ipak odemo u taj Njujork”, napisao je kompozitor, a Jelena mu je uzvratila ovom objavom, koju prenosimo u celosti:

“Kada budeš bio slavan, uticajan, uspešan u svom poslu kao ja, i kada uložiš u svoju karijeru milione kao ja, kad te budu cenili i u tvojoj zemlji i u svetu, kad te bude pratilo i volelo onoliko ljudi koliko mene prati i voli, kada budeš trajao 30 godina kao ja, kada od svog rada zaradiš milione kao ja, kada budeš bio hrabar i originalan kao ja, kada budeš Jelena Karleuša – tada ćeš ići u Njujork. Do tada ćeš i dalje biti nebitni, niko koji vređa uspešne žene i kog žene izdržavaju. Uživaj sad u minutu slave koju ti udeljujem jer mi te je nekako žao. (zamislite da neki kompozitor klasične muzike u Americi ovako napadne i izvređa Ledi Gagu).”

Izvor: kurir.rs